Stavanger TreService - Trefelling Og Trepleie Ekspert

verified_user
Jåttåflaten 27
4020 Stavanger, Norway
Request for information

Stavanger TreService - Trefelling Og Trepleie Ekspert Company Bio

General information

Stavanger Treservice er ekspertene på trefelling og andre tretjenester i Stavanger. Hvis du trenger hjelp med trefelling i Stavanger, er det bare å ta kontakt med oss.

Med mer enn 20 års erfaring har vi felt tusenvis av trær i løpet av de siste to tiårene. Ingen jobb er for stor eller for liten for oss, og vi har sett og gjort alt som trengs for å sikre en vellykket trefelling.

Vi har også god kunnskap om de forskjellige nabolagene i Stavanger, samt reguleringene for trefelling i området.

Når vi feller et tre, bruker vi en av to metoder: seksjonsskjæring eller rett trefelling.

Vanligvis utfører vi en rett trefelling i de fleste tilfeller. Dette innebærer å kutte treet nær bunnen av stammen og deretter kontrollere at treet faller i ønsket retning. For å oppnå dette, lager vi først et styresnitt som styrer retningen på fallet. Rett trefelling er vanligvis rask og den mest kostnadseffektive metoden for kunden.

Det er viktig å ha tilstrekkelig plass for at treet kan falle til bakken uten å skade bygninger eller annet, for å utføre en rett trefelling på en sikker måte.

Hvis det ikke er nok plass til å gjøre en rett trefelling på en trygg måte, vil vi i stedet utføre det som kalles en seksjonsfelling.

Først kapper vi av alle grenene på treet. Deretter starter vi øverst på treet og kutter seksjoner av stammen kontrollert ned til bakken, vanligvis på rundt to meter per seksjon. I noen tilfeller kan vi slippe en seksjon kontrollert ned i stedet for å senke den ned. Vi fortsetter å gjøre dette med hver seksjon til hele treet er fjernet.

Hvis du ønsker at vi også skal fjerne trestubben etter fellingen, kan vi enkelt ta oss av det også.

Her er noen forslag til en omskrivning på norsk:

Hvis du ønsker å fjerne en trestubb på egen hånd, kan du følge disse trinnene:

Velg riktig verktøy: Det finnes ulike verktøy som kan brukes til stubbefresing, for eksempel motorsag, øks, spade og spadepisk. Velg det verktøyet som passer best for størrelsen og tilstanden til trestubben.

Fjern rotklumpen: Bruk spaden eller spadepisken til å løsne rotklumpen fra bakken. Dette kan være litt vanskelig, så du må kanskje bruke litt muskelkraft.

Fjern resten av stammen: Bruk motorsagen eller øksen til å kutte opp stammen i mindre biter. Bruk deretter spaden eller spadepisken til å løfte opp og fjerne bitene fra området.

Etter at du har fjernet trestubben selv, er det viktig å fylle hullet igjen med jord eller annet materiale for å jevne ut området.

Det er svært viktig å være forsiktig når du utfører stubbefresing selv, spesielt hvis du bruker motorsag eller andre kraftige verktøy. Du bør alltid bruke verneutstyr som hørselvern og sikkerhetsbriller for å beskytte deg selv mot skader.

Hvis du trenger hjelp med å fjerne en trestamme eller stubbe, kan du kontakte oss for en gratis befaring.

Vi kan hjelpe deg med å velge riktig verktøy og teknikk for å fjerne stubben på en trygg og effektiv måte.

Jåttåflaten 27 Stavanger

Opening hours
Monday:
8:00 - 18:00
Tuesday:
8:00 - 18:00
Wednesday:
8:00 - 18:00
Thursday:
8:00 - 18:00
Friday:
8:00 - 18:00
Saturday:
8:00 - 18:00
Phone numbers
Websites
Social Accounts
facebook instagram twitter pinterest linkedin youtube
Establishment year
2022
Activity form
Services, Business services
Keywords
Tree Services, Tree Care, Tree Felling

Videos

  • Stavanger TreService - Trefelling Og Trepleie Ekspert

Stavanger TreService - Trefelling Og Trepleie Ekspert Reviews & Ratings

How do you rate this company?

A similiar page for your business? Make sure everyone can find you and your offer. Create your dedicated company page on Yellow Pages Norway - it's simply and easy!
Add your company